Algemene voorwaarden Webshop New Earth Codes

Algemene Voorwaarden

Dit is een postadres en geen bezoekadres.

New Earth Codes Webshop

is onderdeel van Amber da Silva Education in Business & Life Skills

Goudzeelt 47

1722ht

Zuid Scharwoude

 

01 Onderwerp van de Overeenkomst

De volgende algemene voorwaarden zijn van toepassing voor de verkoop en verzending van alle goederen die de koper heeft besteld met behulp van www.newearthcodes.com

02 Exclusiviteit van onze Algemene Voorwaarden

Onze algemene voorwaarden zijn exclusief. Wij erkennen geen tegenstrijdige of afwijkende voorwaarden van de gebruikers, tenzij wij hiermee uitdrukkelijk schriftelijk mee akkoord zijn gegaan.

03 Gevolgen van de Overeenkomst

3.1 U kunt producten kiezen uit onze online winkel en deze toevoegen aan uw winkelwagen en deze bij ons bestellen met een betaalverplichting. Een betaalverplichting accepteert u als u onze algemene voorwaarden accepteert en geklikt heeft op de knop ‘Nu kopen’. U kunt uw leveringsadres en overige gegevens op elk gewenst moment bekijken en veranderen tijdens uw bestelling.

3.2 U plaatst uw bestelling via onze website zodat u een bevestiging van uw bestelling per mail ontvangt. De overeenkomst tussen u en ons is nog niet in werking getreden direct na uw bestelling, en ook niet direct na de ontvangstbevestiging, maar alleen door de aanvaarding van uw bestelling door ons. 

3.3 Uw bestelling plaatst u in onze online shop. Wij accepteren geen telefonische bestellingen omdat wij alleen bestellingen op papier accepteren zodat zowel de klant als wijzelf dit te allen tijde kunnen controleren.

3.4 Als u een bestelling plaatst via onze homepage www.newearhtcodes.com, ontvangt u een bevestiging via e-mail (bevestiging van ontvangst). De overeenkomst tussen de verkoper en de koper komt niet tot stand door de bestelling van de koper of de bevestiging van de verkoper, maar door de aanvaarding van de bestelling door de verkoper.

3.5 Nadat de bestelling door ons ontvangen en geaccepteerd is, is het niet meer mogelijk om wijzigingen in de bestelling (maat, kleur, adres, of welke wijziging dan ook) door te geven. We hebben een volledig geautomatiseerd order en productieproces, waardoor het niet mogelijk is wijzigingen in uw order door te geven. Financiële gevolgen voor het doorgeven van verkeerde informatie (bijvoorbeeld: Bezorgadres of verkeerde afmetingen van kleding en wall- art) komen volledig ten laste van de klant.

04 Verzending

We nemen uw bestelling in productie na betaling. De gemiddelde productie/levertijd bedraagt 5-14 werkdagen (weekenden niet meegeteld). Wij streven ernaar de bestelling zo spoedig mogelijk te verwerken en de bestelde goederen te leveren op de snelst mogelijke manier. Let op, de levertijden die wij aangeven zijn indicatief en hier kunnen dan ook nooit rechten aan worden ontleend. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling in delen te leveren, tenzij dit onredelijk is voor de koper om dit te accepteren. Mocht uw bestelling niet kunnen worden bezorgd op een door u foutief opgegeven adres waarna uw bestelling naar ons wordt geretourneerd, zijn wij genoodzaakt de kosten aan u door te berekenen om uw bestelling opnieuw aan u te kunnen verzenden. De kosten hiervoor bedragen tweemaal de verzendkosten van uw bestelling. Een fout in adressering gemaakt door new earth codes komt uiteraard voor onze eigen rekening.

Pakket is zoek na levering op afhaalpunt: Helaas is het momenteel niet mogelijk uw bestelling te laten bezorgen op een afhaalpunt. U kunt niet op eigen initiatief een adres van een afhaallocatie invullen, we bieden deze optie niet. Als u een afhaallocatie invult bij het leveradres, dan is dit op eigen risico en de kans bestaat dat het pakket zoek raakt. In dat geval zijn de kosten voor eventueel opnieuw versturen voor uw eigen rekening.

05 Voorwaarden van Eigendomsrechten en Auteursrechten

Wij behouden het recht van eigendom van het bestelde product, evenals van alle andere artikelen van dezelfde order, totdat de klant heeft voldaan aan alle eisen en vorderingen die voortvloeien uit zijn zakelijke relatie met ons. De auteursrechthebbende, copyright en intellectuele eigendomsrechten van alle kunstwerken liggen bij Amber da Silva Education in Business en Life Skills

Elke reproductie, te bewerken of ander gebruik van de ontwerpen voor commerciële doeleinden is in strijd met het auteursrecht en is verboden.  De hieruit voortvloeiende claims starten vanaf 20.000 euro.

06 Betaling en Verzendkosten

Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Verzendkosten hangt af van het afleveradres in binnen of buitenland. De koopprijs is verschuldigd voor de levering, tenzij er een aanbetaling is overeengekomen. Verzendkosten worden apart aangegeven voordat u uw bestelling definitief plaatst. Verzendkosten vanaf € 3,99 en per verschillend item in 1 mandje.

 

Retourkosten zijn voor eigen rekening. Bij pakketten groter dan 100 cm (behalve muurstickers) zijn de retourkosten zeer hoog omdat deze aan u geleverd zijn per vervoersbedrijf en deze ook per transportbedrijf geretourneerd moet worden. Houdt u hierbij rekening met kosten van circa €100,-. Maak daarom een weloverwogen keuze wat u bestelt zodat u geen onnodige kosten kwijt bent aan retourneren. Check onze pagina betreffende instructies rondom retourneren voordat u iets retourneert, deze kunt u vinden onderaan elke pagina.

07 Verrekeningen

Het recht van retentie of verrekeningen van terugvorderingen is alleen mogelijk indien deze tegenvorderingen zijn verklaard of erkend door ons. De koper kan slechts aanspraak maken op een recht van retentie op vorderingen die voortvloeien uit dezelfde bestelling.

08 Vertraging

Indien de koper niet betaalt, zal een vertragingsrente van 5% worden geheven voor de openstaande betaling (als de klant een ondernemer, publiekrechtelijke rechtspersoon of de publieke sector betreft wordt 8% vertragingsrente geheven) boven de betreffende basisrente. De contractuele partner heeft het recht om te bewijzen dat wij minder schade of geen schade zouden hebben ondervonden.

09 Garantie en Aansprakelijkheid

De garantie is onderworpen aan wettelijke voorschriften, behoudens voor zover hier onderstaand is beschreven. De afbeeldingen van onze producten op het internet kan de kwaliteit, maat of kleur niet exact weergeven zoals het origineel. Met natuurlijke materialen, kunnen kleine variaties in structuur en kleur optreden. Wij leveren dan ook uitdrukkelijk de goederen van dezelfde soort en kwaliteit. 

10 Kortingsbonnen en kortingscodes

Kortingsbonnen kunnen niet worden ingewisseld voor geld. In geval van annulering van een bestelling betaald met een kortingsbon, heeft de koper geen recht op contanten retour.

Kortingscodes kunnen alleen op het moment van bestellen gebruikt worden. Het is niet mogelijk om achteraf op uw order de kortingen toe te passen. Ons betaal en productieproces verloopt volledig automatisch, hierdoor is het niet mogelijk om achteraf wijzigingen in uw order of betaling aan te brengen. Aangezien uw order wel meteen in productie genomen wordt, worden er door ons al direct kosten gemaakt om uw order te produceren. Het vergeten van het inwisselen van een kortingscode is derhalve geen grond om de overeenkomst te ontbinden.

11 Slotbepalingen

Bij het accepteren van deze bepalingen, geeft u tevens aan op de hoogte te zijn van onze retourvoorwaarden en procedures. Deze zijn op onze service pagina’s te vinden, onze service pagina’s kunt u helemaal onderaan op elke pagina op de site vinden.

Bij het accepteren van deze bepalingen, geeft u tevens aan op de hoogte te zijn van onze instructies welke het juiste gebruik van onze artikelen weergeven. Deze instructies en video’s zijn op onze service pagina’s te vinden, onze service pagina’s kunt u helemaal onderaan op elke pagina op de site vinden.

Bij het accepteren van deze bepalingen, geeft u tevens aan op de hoogte te zijn van ons privacy statement. Deze is op onze service pagina’s te vinden, onze service pagina’s kunt u helemaal onderaan op elke pagina op de site vinden.

Indien de koper een bedrijf of rechtspersoon van publiek recht vertegenwoordigt, de plaats van jurisdictie met betrekking tot alle geschillen die voortkomen uit deze overeenkomst is Nederland.

 

You cannot copy content of this page