Ontdek de diepgaande helende kracht van de Nieuwe Aarde Codes, die voortkomen uit het ontwaken van het Nieuwe Bewustzijn en de verschuiving van de 3D-werkelijkheid naar de verhoogde vibraties van de 5D-dimensie. Deze codes vormen een sleutel tot transformatie en bieden een krachtige methode om zowel jezelf als de mensen en dieren om je heen te helen.

Als we ons bewustzijn uitbreiden en ons openstellen voor de nieuwe wereld van de 5D en de Nieuwe Aarde, ontvouwt zich een prachtige realiteit vol liefde, eenheid en hoger bewustzijn. De Nieuwe Aarde Codes dragen de frequenties en energieën van deze nieuwe wereld en ondersteunen ons in ons proces van overgang en aanpassing.

Ze werken op een diep energetisch niveau en helpen de blokkades en stagnaties in ons energiesysteem op te ruimen, zodat de levensenergie vrij kan stromen. Dit bevordert niet alleen fysieke genezing, maar ook emotioneel, mentaal en spiritueel welzijn terwijl we onszelf afstemmen op de verhoogde frequenties van de 5D-dimensie en de Nieuwe Aarde.

De Nieuwe Aarde Codes hebben ook de unieke mogelijkheid om oude trauma’s en beperkende overtuigingen die vastzitten in het 3D-bewustzijn, los te laten en te transformeren. Ze werken diep in op het onderbewuste, waar ze helpen om negatieve programmeringen en oude patronen te herkaderen. Dit opent de deur naar innerlijke heling en herstelt het evenwicht in ons leven terwijl we ons verbinden met het verhoogde bewustzijn van de 5D-realiteit en de opkomende Nieuwe Aarde.

Daarnaast brengen de Nieuwe Aarde Codes een hoge vibratie en een zuivere intentie met zich mee. Wanneer we ze gebruiken, creëren we een krachtig helend veld dat niet alleen onszelf beïnvloedt, maar ook de mensen en dieren om ons heen. Deze codes hebben de capaciteit om anderen te inspireren en te ondersteunen in hun eigen genezingsproces, terwijl we gezamenlijk evolueren naar de verlichte frequenties van de 5D-dimensie en de opkomende Nieuwe Aarde.

De Nieuwe Aarde Codes zijn een waardevol geschenk dat ons in staat stelt om dieper in contact te komen met onze innerlijke kracht en ons potentieel te ontsluiten in lijn met het ontwaken van het Nieuwe Bewustzijn. Door ze te omarmen en te gebruiken, ervaren we een diepgaande transformatie, zowel op persoonlijk als op collectief niveau. Laat de magie van de Nieuwe Aarde Codes je begeleiden op je pad van genezing, empowerment en het creëren van een stralende toekomst in de verlichte dimensie van de 5D-realiteit en de opkomende Nieuwe Aarde.

Geef jezelf of een ander een prachtige ‘New Earth Code’ cadeau.

Deze prachtige codes vanuit de Bron, zijn levende Nieuw Bewustzijn Codes die met jou communiceren op een manier die je nog nooit hebt meegemaakt.

Iedere keer wanneer je naar het midden van een code kijkt, ontvang je een activatie en energieoverdracht en informatie die jouw ziel ontvangt.

Ook ontvang je een healing en word je energieveld gecorrigeerd naar de oorspronkelijke blauwdruk.

Deze Divine Sacred codes, die vanuit de bron komen, ondersteunen jou om alle verstoringen in je energieveld op te lossen. Ook in je huis en dieren.

Verhoog je frequentie met deze unieke codes, want wanneer jouw frequentie omhoog gaat, help je alle mensen om je heen om te ontwaken en daarmee help je moeder aarde en jezelf in het evolutieproces.

De codes helpen jou alle lagere frequenties zoals 440hz en lager te transmuteren, want de codes zijn vanaf 528 hz en hoger.

Samen op weg naar de nieuwe aarde.

Alle producten worden speciaal, met veel liefde en toewijding, voor jou geprint, nadat je een bestelling plaatst.

Hierdoor vervalt het herroepingsrecht en kun je geen producten zomaar retour sturen. Lees daarom goed de algemene voorwaarden door en het retourbeleid voordat je een bestelling plaatst.

Shop met een Nieuw Bewustzijn.

Wil je eerst ervaren wat de codes doen met je energie en bewustzijn? Dan ben je van harte welkom tijdens de gratis zoom sessies met Amber da Silva.

Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten afhankelijk van het land waar je woont.

Voordat je een code koopt is het goed om te weten dat deze codes digitaal er anders uit zien dan op print of kleding. Daarbij bewegen de codes en leiden ze een eigen leven, omdat er een hoge frequentie en bewustzijn in zit.

HOE jij de codes ervaart is per persoon verschillend.  Het kan zijn dat je eerst behoorlijk moet wennen.  Het kan zijn dat er emoties omhoog komen, zodat je deze emoties kunt loslaten. 

Het kan zijn dat je meteen Liefde ervaart, maar het kan ook zijn dat je eerst irritatie ervaart, omdat je dat mag loslaten.  

 

De codes dansen met jou.

Ga jij de dans aan?

Het uiteindelijke resultaat van de print kan afwijken van de afbeeldingen in de webshop. Het uiteindelijke resultaat is een verassing voor jou, maar bij alle prints zit er veel liefde, toewijding en hoge frequentie in.

Vertrouw het proces.

Na jaren testen heb ik de codes op verschillende soorten materiaal laten afdrukken. De mooiste codes op aluminum, poster of foam verschijnen in deze shop en zijn wat smaak betreft per persoon verschillend.

You cannot copy content of this page